Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31047

Назва: Оцінка показників якості молочних продуктів з вмістом куркуми
Інші назви: Estimation of quality indices of dairy products with turkey content
Автори: Воробець, Н. А.
Vorobec, N. A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Воробець Н. А. Оцінка показників якості молочних продуктів з вмістом куркуми / Н. А. Воробець // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 77. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Vorobec N. A. (2019) Otsinka pokaznykiv yakosti molochnykh produktiv z vmistom kurkumy [Estimation of quality indices of dairy products with turkey content]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 77 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 27-лис-2019
Дата внесення: 5-лют-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 листопада 2019 року
27-28 november 2019
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 77
Початкова сторінка: 77
Кінцева сторінка: 77
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31047
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
Перелік літератури: 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с.
2. Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В. Касянчук, О. Бергілевич, Я. Крижанівський, М. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2006. №7. С. 38-40.
References: 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p.
2. Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT, V. Kasianchuk, O. Berhilevych, Ya. Kryzhanivskyi, M. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2006. No 7. P. 38-40.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.