Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 36 |
Total Visits per Month
四月 2025 | 五月 2025 | 六月 2025 | 七月 2025 | 八月 2025 | 九月 2025 | 十月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 |
File Downloads
Views | |
---|---|
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 2 |
cover.jpg | 1 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
美国 | 16 |
德国 | 8 |
法国 | 7 |
保加利亚 | 2 |
英国 | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
Mountain View | 7 |
Durham | 3 |
Tijeras | 3 |
Woodbridge | 2 |
San Francisco | 1 |