Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Nombre total de visites par mois

juin 2025 juillet 2025 août 2025 septembre 2025 octobre 2025 novembre 2025 décembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

Nombre the téléchargements

Vues
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 104
Bulgarie 29
France 16
Allemagne 9
Royaume-Uni 5
Pays-Bas 3
Brésil 2
Iran 2
Japon 2
Lithuanie 2

Popularité par ville

Vues
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3