Statistiques
Nombre de visites
Vues | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 36 |
Nombre total de visites par mois
avril 2025 | mai 2025 | juin 2025 | juillet 2025 | août 2025 | septembre 2025 | octobre 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 |
Nombre the téléchargements
Vues | |
---|---|
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 2 |
cover.jpg | 1 |
Popularité par pays
Vues | |
---|---|
Etats-Unis | 16 |
Allemagne | 8 |
France | 7 |
Bulgarie | 2 |
Royaume-Uni | 1 |
Popularité par ville
Vues | |
---|---|
Mountain View | 7 |
Durham | 3 |
Tijeras | 3 |
Woodbridge | 2 |
San Francisco | 1 |