Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Total Visits per Month

kwietnia 2025 maja 2025 czerwca 2025 lipca 2025 sierpnia 2025 września 2025 października 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
Stany Zjednoczone Ameryki 16
Niemcy 8
Francja 7
Bułgaria 2
Wielka Brytania 1

Top City Views

Views
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1