Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Total Visits per Month

czerwca 2025 lipca 2025 sierpnia 2025 września 2025 października 2025 listopada 2025 grudnia 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Top Country Views

Views
Stany Zjednoczone Ameryki 104
Bułgaria 29
Francja 16
Niemcy 9
Wielka Brytania 5
Holandia 3
Brazylia 2
Iran 2
Japonia 2
Litwa 2

Top City Views

Views
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3