Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Общо Посещения за Месец

Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025 Ноември 2025 Декември 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

Изтеглени Файлове

Посещения
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Посещения по Страна

Посещения
United States 104
България 29
France 16
Germany 9
United Kingdom 5
Netherlands 3
Brazil 2
Iran 2
Japan 2
Lithuania 2

Посещения по Град

Посещения
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3