Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Общо Посещения за Месец

Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

Изтеглени Файлове

Посещения
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Посещения по Страна

Посещения
United States 16
Germany 8
France 7
България 2
United Kingdom 1

Посещения по Град

Посещения
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1