Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Total Visits per Month

April 2025 May 2025 June 2025 July 2025 August 2025 September 2025 October 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
United States 16
Germany 8
France 7
Bulgaria 2
United Kingdom 1

Top City Views

Views
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1