Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Total Visits per Month

giugno 2025 luglio 2025 agosto 2025 settembre 2025 ottobre 2025 novembre 2025 dicembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Top Country Views

Views
Stati Uniti 104
Bulgaria 29
Francia 16
Germania 9
Regno Unito 5
Paesi Bassi 3
Brasile 2
Iran 2
Giappone 2
Lituania 2

Top City Views

Views
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3