Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Total Visits per Month

Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025 Σεπτεμβρίου 2025 Οκτωβρίου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 16
Γερμανία 8
Γαλλία 7
Βουλγαρία 2
Ηνωμένο Βασίλειο 1

Top City Views

Views
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1