Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 186 |
Всього відвідувань на місяць
| червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | листопада 2025 | грудня 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 131 | 51 | 4 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 16 |
| cover.jpg | 2 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| United States | 104 |
| Bulgaria | 29 |
| France | 16 |
| Germany | 9 |
| United Kingdom | 5 |
| Netherlands | 3 |
| Brazil | 2 |
| Iran | 2 |
| Japan | 2 |
| Lithuania | 2 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Ramon | 26 |
| Buffalo | 17 |
| Mountain View | 9 |
| Los Angeles | 6 |
| Orem | 6 |
| Brooklyn | 4 |
| Dallas | 4 |
| Lewes | 4 |
| Durham | 3 |
| Madison | 3 |