Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 36 |
Всього відвідувань на місяць
квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 2 |
cover.jpg | 1 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 16 |
Germany | 8 |
France | 7 |
Bulgaria | 2 |
United Kingdom | 1 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
Mountain View | 7 |
Durham | 3 |
Tijeras | 3 |
Woodbridge | 2 |
San Francisco | 1 |