İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 187

Aylık Toplam Ziyarat

Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025 Eylül 2025 Ekim 2025 Kasım 2025 Aralık 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 5

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 105
Bulgaria 29
France 16
Germany 9
United Kingdom 5
Netherlands 3
Brazil 2
Iran 2
Japan 2
Lithuania 2

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Ramon 26
Buffalo 18
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3