İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Aylık Toplam Ziyarat

Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025 Eylül 2025 Ekim 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 16
Germany 8
France 7
Bulgaria 2
United Kingdom 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1