閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

月別閲覧数

6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025 11月 2025 12月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

ファイルダウンロード数

件数
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 104
ブルガリア 29
フランス 16
ドイツ 9
イギリス 5
オランダ 3
ブラジル 2
イラン 2
日本 2
リトアニア 2

都市別閲覧数

件数
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3