閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 186 |
月別閲覧数
| 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | 12月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 131 | 51 | 4 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 16 |
| cover.jpg | 2 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 104 |
| ブルガリア | 29 |
| フランス | 16 |
| ドイツ | 9 |
| イギリス | 5 |
| オランダ | 3 |
| ブラジル | 2 |
| イラン | 2 |
| 日本 | 2 |
| リトアニア | 2 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Ramon | 26 |
| Buffalo | 17 |
| Mountain View | 9 |
| Los Angeles | 6 |
| Orem | 6 |
| Brooklyn | 4 |
| Dallas | 4 |
| Lewes | 4 |
| Durham | 3 |
| Madison | 3 |