Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Total Visits per Month

de juny 2025 de juliol 2025 d’agost 2025 de setembre 2025 d’octubre 2025 de novembre 2025 de desembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Top Country Views

Views
Estats Units 104
Bulgària 29
França 16
Alemanya 9
Regne Unit 5
Països Baixos 3
Brasil 2
Iran 2
Japó 2
Lituània 2

Top City Views

Views
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3