Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Total Visits per Month

d’abril 2025 de maig 2025 de juny 2025 de juliol 2025 d’agost 2025 de setembre 2025 d’octubre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
Estats Units 16
Alemanya 8
França 7
Bulgària 2
Regne Unit 1

Top City Views

Views
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1