Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Total Visits per Month

เมษายน 2025 พฤษภาคม 2025 มิถุนายน 2025 กรกฎาคม 2025 สิงหาคม 2025 กันยายน 2025 ตุลาคม 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
สหรัฐอเมริกา 16
เยอรมนี 8
ฝรั่งเศส 7
บัลแกเรีย 2
สหราชอาณาจักร 1

Top City Views

Views
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1