Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Total de visitas por mês

Junho 2025 Julho 2025 Agosto 2025 Setembro 2025 Outubro 2025 Novembro 2025 Dezembro 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

Download de arquivos

Visualizações
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 104
Bulgária 29
França 16
Alemanha 9
Reino Unido 5
Holanda 3
Brasil 2
Irã 2
Japão 2
Lituânia 2

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3