Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Total de visitas por mês

Abril 2025 Maio 2025 Junho 2025 Julho 2025 Agosto 2025 Setembro 2025 Outubro 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

Download de arquivos

Visualizações
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 16
Alemanha 8
França 7
Bulgária 2
Reino Unido 1

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1