Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 36 |
Total Visits per Month
April 2025 | Mei 2025 | Juni 2025 | Juli 2025 | Agustus 2025 | September 2025 | Oktober 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 |
File Downloads
Views | |
---|---|
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 2 |
cover.jpg | 1 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
Amerika Serikat | 16 |
Jerman | 8 |
Perancis | 7 |
Bulgaria | 2 |
Inggris Raya | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
Mountain View | 7 |
Durham | 3 |
Tijeras | 3 |
Woodbridge | 2 |
San Francisco | 1 |