Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Total de visitas por mes

junio 2025 julio 2025 agosto 2025 septiembre 2025 octubre 2025 noviembre 2025 diciembre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

Archivos descargados

Visualizaciones
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 104
Bulgaria 29
Francia 16
Alemania 9
Reino Unido 5
Holanda 3
Brasil 2
Irán 2
Japón 2
Lituania 2

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3