Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Počet návštěv za měsíc

června 2025 července 2025 srpna 2025 září 2025 října 2025 listopadu 2025 prosince 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

Stažení souborů

Zobrazení
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 104
Bulgaria 29
France 16
Germany 9
United Kingdom 5
Netherlands 3
Brazil 2
Iran 2
Japan 2
Lithuania 2

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3