Statistiky
Návštěvy celkem
Zobrazení | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 36 |
Počet návštěv za měsíc
dubna 2025 | května 2025 | června 2025 | července 2025 | srpna 2025 | září 2025 | října 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 |
Stažení souborů
Zobrazení | |
---|---|
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 2 |
cover.jpg | 1 |
Nejvíce zobrazení ze země
Zobrazení | |
---|---|
United States | 16 |
Germany | 8 |
France | 7 |
Bulgaria | 2 |
United Kingdom | 1 |
Nejvíce zobrazení z města
Zobrazení | |
---|---|
Mountain View | 7 |
Durham | 3 |
Tijeras | 3 |
Woodbridge | 2 |
San Francisco | 1 |