Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Gesamtzugriffe pro Monat

Juni 2025 Juli 2025 August 2025 September 2025 Oktober 2025 November 2025 Dezember 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

Dateidownload

Zugriffe
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 104
Bulgarien 29
Frankreich 16
Deutschland 9
Vereinigtes Königreich 5
Niederlande 3
Brasilien 2
Iran 2
Japan 2
Litauen 2

Häufigste Städte

Zugriffe
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3