Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 36

Gesamtzugriffe pro Monat

April 2025 Mai 2025 Juni 2025 Juli 2025 August 2025 September 2025 Oktober 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 36

Dateidownload

Zugriffe
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 16
Deutschland 8
Frankreich 7
Bulgarien 2
Vereinigtes Königreich 1

Häufigste Städte

Zugriffe
Mountain View 7
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1