Statistika

Kokku külastusi

Vaatamisi
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 31

Kokku külastusi kuus

aprill 2025 mai 2025 juuni 2025 juuli 2025 august 2025 september 2025 oktoober 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 0 31

Allalaadimisi

Vaatamisi
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 2
cover.jpg 1

Top riigid

Vaatamisi
United States 13
Germany 8
France 7
United Kingdom 1

Top linnad

Vaatamisi
Mountain View 4
Durham 3
Tijeras 3
Woodbridge 2
San Francisco 1