Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 178 |
Всього відвідувань на місяць
| Mai 2025 | Juni 2025 | Juli 2025 | August 2025 | September 2025 | Oktober 2025 | November 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 131 | 47 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 13 |
| cover.jpg | 2 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| Vereinigte Staaten von Amerika | 99 |
| Bulgarien | 29 |
| Frankreich | 16 |
| Deutschland | 9 |
| Vereinigtes Königreich | 5 |
| Niederlande | 3 |
| Brasilien | 2 |
| Iran | 2 |
| Japan | 2 |
| Litauen | 2 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Ramon | 26 |
| Buffalo | 14 |
| Mountain View | 9 |
| Orem | 6 |
| Brooklyn | 4 |
| Dallas | 4 |
| Lewes | 4 |
| Los Angeles | 4 |
| Durham | 3 |
| Madison | 3 |