Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 186

Total Visits per Month

มิถุนายน 2025 กรกฎาคม 2025 สิงหาคม 2025 กันยายน 2025 ตุลาคม 2025 พฤศจิกายน 2025 ธันวาคม 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 131 51 4

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 16
cover.jpg 2

Top Country Views

Views
สหรัฐอเมริกา 104
บัลแกเรีย 29
ฝรั่งเศส 16
เยอรมนี 9
สหราชอาณาจักร 5
เนเธอร์แลนด์ 3
บราซิล 2
อิหร่าน 2
ญี่ปุ่น 2
ลิเทอร์เนีย 2

Top City Views

Views
San Ramon 26
Buffalo 17
Mountain View 9
Los Angeles 6
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Durham 3
Madison 3