Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 133

Total Visits per Month

Mei 2025 Juni 2025 Juli 2025 Agustus 2025 September 2025 Oktober 2025 November 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 131 2

File Downloads

Views
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 12
cover.jpg 2

Top Country Views

Views
Amerika Serikat 64
Bulgaria 29
Perancis 11
Jerman 9
Inggris Raya 3
Brazil 2
Jepang 2
Lithuania 2
Netherlands 2
Arab Saudi 2

Top City Views

Views
San Ramon 26
Mountain View 9
Orem 4
Durham 3
Madison 3
Tijeras 3
Antony 2
Lewes 2
Tokyo 2
Woodbridge 2