Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 178

Всього відвідувань на місяць

Mai 2025 Juni 2025 Juli 2025 August 2025 September 2025 Oktober 2025 November 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» 0 0 0 0 0 131 47

Звантажень файлу

Переглядів
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf 13
cover.jpg 2

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Vereinigte Staaten von Amerika 99
Bulgarien 29
Frankreich 16
Deutschland 9
Vereinigtes Königreich 5
Niederlande 3
Brasilien 2
Iran 2
Japan 2
Litauen 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 26
Buffalo 14
Mountain View 9
Orem 6
Brooklyn 4
Dallas 4
Lewes 4
Los Angeles 4
Durham 3
Madison 3