Statistics
Total Visits
| Views | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 133 |
Total Visits per Month
| Mei 2025 | Juni 2025 | Juli 2025 | Agustus 2025 | September 2025 | Oktober 2025 | November 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 131 | 2 |
File Downloads
| Views | |
|---|---|
| TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 12 |
| cover.jpg | 2 |
Top Country Views
| Views | |
|---|---|
| Amerika Serikat | 64 |
| Bulgaria | 29 |
| Perancis | 11 |
| Jerman | 9 |
| Inggris Raya | 3 |
| Brazil | 2 |
| Jepang | 2 |
| Lithuania | 2 |
| Netherlands | 2 |
| Arab Saudi | 2 |
Top City Views
| Views | |
|---|---|
| San Ramon | 26 |
| Mountain View | 9 |
| Orem | 4 |
| Durham | 3 |
| Madison | 3 |
| Tijeras | 3 |
| Antony | 2 |
| Lewes | 2 |
| Tokyo | 2 |
| Woodbridge | 2 |