霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626| Title: | Технології молока і молочних продуктів |
| Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
| Issue Date: | 2024 |
| Date of entry: | 14-十二月-2024 |
| Publisher: | Тернопіль : Підручники і посібники |
| Country (code): | UA |
| UDC: | УДК 637.141 |
| Keywords: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
| Abstract: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
| Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
| Content type: | Textbook |
| �蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�