Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
ชื่อเรื่อง: | Технології молока і молочних продуктів |
ผู้แต่ง: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
วันที่เผยแพร่: | 2024 |
Date of entry: | 14-ธัน-2024 |
สำนักพิมพ์: | Тернопіль : Підручники і посібники |
Country (code): | UA |
UDC: | УДК 637.141 |
คำสำคัญ: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
บทคัดย่อ: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
Content type: | Textbook |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
Administrativa verktyg