Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
ชื่อเรื่อง: Технології молока і молочних продуктів
ผู้แต่ง: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
วันที่เผยแพร่: 2024
Date of entry: 14-ธัน-2024
สำนักพิมพ์: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
คำสำคัญ: технологія молока, молочних продуктів, морозива
บทคัดย่อ: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

Administrativa verktyg