Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Títol: | Технології молока і молочних продуктів |
Autor: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
Data de publicació: | 2024 |
Date of entry: | 14-de -2024 |
Editorial: | Тернопіль : Підручники і посібники |
Country (code): | UA |
UDC: | УДК 637.141 |
Paraules clau: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
Resum: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
Content type: | Textbook |
Apareix a les col·leccions: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Ferramentas administrativas