Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Títol: Технології молока і молочних продуктів
Autor: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Data de publicació: 2024
Date of entry: 14-de -2024
Editorial: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Paraules clau: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Resum: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Apareix a les col·leccions:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Ferramentas administrativas