Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Titolo: Технології молока і молочних продуктів
Autori: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Data: 2024
Date of entry: 14-dic-2024
Editore: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Parole chiave: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Abstract: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
È visualizzato nelle collezioni:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione