Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626| Tytuł: | Технології молока і молочних продуктів |
| Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
| Data wydania: | 2024 |
| Date of entry: | 14-gru-2024 |
| Wydawca: | Тернопіль : Підручники і посібники |
| Kraj (kod): | UA |
| UDC: | УДК 637.141 |
| Słowa kluczowe: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
| Abstract: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
| Właściciel praw autorskich: | О.М.Крупа, 2024 |
| Typ zawartości: | Textbook |
| Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora