Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Назва: Технології молока і молочних продуктів
Автори: Крупа, Ольга Миколаївна
Приналежність: ТНТУ
Бібліографічний опис: Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 14-гру-2024
Видавництво: Тернопіль : Підручники і посібники
Країна (код): UA
УДК: УДК 637.141
Теми: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Короткий огляд (реферат): У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Власник авторського права: О.М.Крупа, 2024
Тип вмісту: Textbook
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Admin Tools