Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626| Назва: | Технології молока і молочних продуктів |
| Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Приналежність: | ТНТУ |
| Бібліографічний опис: | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 14-гру-2024 |
| Видавництво: | Тернопіль : Підручники і посібники |
| Країна (код): | UA |
| УДК: | УДК 637.141 |
| Теми: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
| Короткий огляд (реферат): | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
| Власник авторського права: | О.М.Крупа, 2024 |
| Тип вмісту: | Textbook |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора