Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Title: Технології молока і молочних продуктів
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 14-Des-2024
Publisher: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Keywords: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Abstract: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools