Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Title: | Технології молока і молочних продуктів |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
Issue Date: | 2024 |
Date of entry: | 14-Des-2024 |
Publisher: | Тернопіль : Підручники і посібники |
Country (code): | UA |
UDC: | УДК 637.141 |
Keywords: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
Abstract: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
Content type: | Textbook |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools