Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626| Título : | Технології молока і молочних продуктів |
| Autor : | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
| Fecha de publicación : | 2024 |
| Date of entry: | 14-dic-2024 |
| Editorial : | Тернопіль : Підручники і посібники |
| Country (code): | UA |
| UDC: | УДК 637.141 |
| Palabras clave : | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
| Resumen : | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
| Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
| Content type: | Textbook |
| Aparece en las colecciones: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador