Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-12-14T21:24:43Z-
dc.date.available2024-12-14T21:24:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626-
dc.description.abstractУ підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловостіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопіль : Підручники і посібникиuk_UA
dc.subjectтехнологія молока, молочних продуктів, морозиваuk_UA
dc.titleТехнології молока і молочних продуктівuk_UA
dc.typeTextbookuk_UA
dc.rights.holderО.М.Крупа, 2024uk_UA
dc.subject.udcУДК 637.141uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти