Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-14T21:24:43Z | - |
dc.date.available | 2024-12-14T21:24:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 | - |
dc.description.abstract | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль : Підручники і посібники | uk_UA |
dc.subject | технологія молока, молочних продуктів, морозива | uk_UA |
dc.title | Технології молока і молочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Textbook | uk_UA |
dc.rights.holder | О.М.Крупа, 2024 | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 637.141 | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора