このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Tittel: Технології молока і молочних продуктів
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Utgivelsesdato: 2024
Date of entry: 14-des-2024
Forlag: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Emneord: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Abstrakt: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

管理ツール