Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Titel: Технології молока і молочних продуктів
Autor(en): Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Erscheinungsdatum: 2024
Date of entry: 14-Dez-2024
Herausgeber: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Stichwörter: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Zusammenfassung: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Enthalten in den Sammlungen:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Offer Gweinyddol