Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626| Titel: | Технології молока і молочних продуктів |
| Författare: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
| Utgivningsdatum: | 2024 |
| Date of entry: | 14-dec-2024 |
| Utgivare: | Тернопіль : Підручники і посібники |
| Country (code): | UA |
| UDC: | УДК 637.141 |
| Nyckelord: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
| Sammanfattning: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
| Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
| Content type: | Textbook |
| Samling: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg