Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Titel: Технології молока і молочних продуктів
Författare: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Utgivningsdatum: 2024
Date of entry: 14-dec-2024
Utgivare: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Nyckelord: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Sammanfattning: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Samling:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg