Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
タイトル: Технології молока і молочних продуктів
著者: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
発行日: 2024
Date of entry: 14-12月-2024
出版者: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
キーワード: технологія молока, молочних продуктів, морозива
抄録: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

Ferramentas administrativas