このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
タイトル: | Технології молока і молочних продуктів |
著者: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
発行日: | 2024 |
Date of entry: | 14-12月-2024 |
出版者: | Тернопіль : Підручники і посібники |
Country (code): | UA |
UDC: | УДК 637.141 |
キーワード: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
抄録: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
Content type: | Textbook |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール