Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Заглавие: Технології молока і молочних продуктів
Автори: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Дата на Публикуване: 2024
Date of entry: 14-Дек-2024
Издател: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Ключови Думи: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Резюме: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Admin vahendid