Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626| Titre: | Технології молока і молочних продуктів |
| Auteur(s): | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
| Date de publication: | 2024 |
| Date of entry: | 14-déc-2024 |
| Editeur: | Тернопіль : Підручники і посібники |
| Country (code): | UA |
| UDC: | УДК 637.141 |
| Mots-clés: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
| Résumé: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
| Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
| Content type: | Textbook |
| Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration