Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Titre: Технології молока і молочних продуктів
Auteur(s): Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Date de publication: 2024
Date of entry: 14-déc-2024
Editeur: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Mots-clés: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Résumé: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Administrationswerkzeuge