Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Título: Технології молока і молочних продуктів
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Data de edición: 2024
Date of entry: 14-Dec-2024
Editor: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Palabras chave: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Resumo: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Aparece nas ColecciónsНавчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas