Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Pealkiri: | Технології молока і молочних продуктів |
Autor: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с. |
Ilmumisaasta: | 2024 |
Date of entry: | 14-det-2024 |
Kirjastaja: | Тернопіль : Підручники і посібники |
Country (code): | UA |
UDC: | УДК 637.141 |
Märksõnad: | технологія молока, молочних продуктів, морозива |
Kokkuvõte: | У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626 |
Copyright owner: | О.М.Крупа, 2024 |
Content type: | Textbook |
Asub kollektsiooni(de)s: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Технологія молока_Крупа.pdf | 809,33 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Offer Gweinyddol