Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Název: Технології молока і молочних продуктів
Autoři: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Технології молока і молочних продуктів : підруч. / уклад. Крупа О. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2024. — 795 с.
Datum vydání: 2024
Date of entry: 14-pro-2024
Nakladatel: Тернопіль : Підручники і посібники
Country (code): UA
UDC: УДК 637.141
Klíčová slova: технологія молока, молочних продуктів, морозива
Abstrakt: У підручнику наведеено інформацію щодо характеристики сировини та її якості, нормативних вимог до молочних продуктів і особливостей проведення технологічного процесу виробництва продукції кожної з галузей молочної промисловості. Для студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46626
Copyright owner: О.М.Крупа, 2024
Content type: Textbook
Vyskytuje se v kolekcích:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Технологія молока_Крупа.pdf809,33 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora