Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Başlık: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Diğer Başlıklar: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Yazarlar: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Yayın Tarihi: 19-Dez-2012
Date of entry: 25-Abr-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFVer/Abrir
299-300.djvu33,88 kBDjVuVer/Abrir
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.