Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Başlık: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
Diğer Başlıklar: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
Yazarlar: | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
Yayın Tarihi: | 19-Dez-2012 |
Date of entry: | 25-Abr-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.523 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
Content type: | Article |
Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.