Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Title: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Other Titles: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Authors: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Issue Date: 19-dec-2012
Date of entry: 25-ápr-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
299-300.djvu33,88 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!