Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цап’як, Олексій | - |
dc.contributor.author | Capyak, Olekssiy | - |
dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
dc.date.accessioned | 2014-04-25T13:21:58Z | - |
dc.date.available | 2014-04-25T13:21:58Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.title | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції | uk |
dc.title.alternative | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.subject.udc | 637.523 | uk |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | View/Open | |
299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.