Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЦап’як, Олексій-
dc.contributor.authorCapyak, Olekssiy-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-04-25T13:21:58Z-
dc.date.available2014-04-25T13:21:58Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleВплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукціїuk
dc.title.alternativeImpact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product qualityuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.523uk
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFGöster/Aç
299-300.djvu33,88 kBDjVuGöster/Aç
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.