Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
ชื่อเรื่อง: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
ผู้แต่ง: | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
วันที่เผยแพร่: | 19-ธัน-2012 |
Date of entry: | 25-เมษ-2014 |
สำนักพิมพ์: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.523 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
Content type: | Article |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น