Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Tittel: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Alternative titler: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Authors: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Utgivelsesdato: 19-des-2012
Date of entry: 25-apr-2014
Forlag: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFVis/Åpne
299-300.djvu33,88 kBDjVuVis/Åpne
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright