Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Titel: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
Sonstige Titel: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
Autor(en): | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
Erscheinungsdatum: | 19-Dez-2012 |
Date of entry: | 25-Apr-2014 |
Herausgeber: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.523 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
Content type: | Article |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.