Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Tytuł: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Inne tytuły: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Authors: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Data wydania: 19-gru-2012
Date of entry: 25-kwi-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
299-300.djvu33,88 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi