Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Tytuł: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
Inne tytuły: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
Authors: | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
Data wydania: | 19-gru-2012 |
Date of entry: | 25-kwi-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль, Україна |
Zakresu czasowego: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.523 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi