Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Назва: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
Інші назви: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
Автори: | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
Дата публікації: | 19-гру-2012 |
Дата внесення: | 25-кві-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
УДК: | 637.523 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.