Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Назва: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Інші назви: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Автори: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Дата публікації: 19-гру-2012
Дата внесення: 25-кві-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 19-20 грудня 2012 року
УДК: 637.523
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
299-300.djvu33,88 kBDjVuПереглянути/відкрити
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.