Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Název: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Další názvy: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Autoři: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Datum vydání: 19-pro-2012
Date of entry: 25-dub-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
299-300.djvu33,88 kBDjVuZobrazit/otevřít
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.