このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

タイトル: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
その他のタイトル: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
著者: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
発行日: 19-12月-2012
Date of entry: 25-4月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDF見る/開く
299-300.djvu33,88 kBDjVu見る/開く
299-300__COVER.png190,87 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。