Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922

Pealkiri: Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції
Teised pealkirjad: Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality
Autor: Цап’як, Олексій
Capyak, Olekssiy
Ilmumisaasta: 19-det-2012
Date of entry: 25-apr-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.523
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
299-300.pdf70,4 kBAdobe PDFVaata/Ava
299-300.djvu33,88 kBDjVuVaata/Ava
299-300__COVER.png190,87 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.