Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Pealkiri: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
Teised pealkirjad: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
Autor: | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
Ilmumisaasta: | 19-det-2012 |
Date of entry: | 25-apr-2014 |
Kirjastaja: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.523 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
Content type: | Article |
Asub kollektsiooni(de)s: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.