Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
Títol: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
Altres títols: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
Autor: | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
Data de publicació: | 19-de -2012 |
Date of entry: | 25-d’a-2014 |
Editorial: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.523 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
Content type: | Article |
Apareix a les col·leccions: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น