Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922
| Title: | Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукції |
| Other Titles: | Impact of mode of stuffing-mixers names L5-FMB product quality |
| Authors: | Цап’як, Олексій Capyak, Olekssiy |
| Issue Date: | 19-Des-2012 |
| Date of entry: | 25-Apr-2014 |
| Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.523 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2922 |
| Content type: | Article |
| Appears in Collections: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 299-300.pdf | 70,4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| 299-300.djvu | 33,88 kB | DjVu | View/Open | |
| 299-300__COVER.png | 190,87 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.